6 min branja

Kako bomo prodajali nepremičnine v novi, korona dobi?

Kako bomo prodajali nepremičnine v novi, korona dobi?

Prodajate nepremičnino? Vemo, kaj se je zgodilo. V tem trenutku se je prodaja nepremičnin praktično ustavila.

Ampak zelo hitro se bo na našem področju vse sprostilo, prišle bodo nove priložnosti. Z nepremičninami se bo trgovalo še naprej. Ampak novim razmeram se bo potrebno prilagoditi, saj še dolgo ne bo tako, kot je bilo še pred kratkim. S tem imamo v mislih predvsem skrb za zdravje vas in vaših najbližjih.

Vi seveda želite prodati hitro in po dobri ceni. In tu vam lahko pomagamo mi. Naše delo in prodajo smo prilagodili razmeram na trgu in seveda korona virusu. Uporabljamo moderno tehnologijo, imamo vrhunsko strokovno znanje in utečen sistem dela, prave ideje za ta trenutek, pravo ekipo.

Trenutno je mogoče veliko stvari za uspešno prodajo izvesti na daljavo. Z moderno tehnologijo pa je mogoče približati vašo nepremičnino kupcem kar iz njihovega naslonjača.

Želite, da skupaj prodamo vašo nepremičnino hitro in po dobri ceni, ali boste raje sami? Bi izkoristili dodatno pomoč, če bi jo za povrh v tem času dobili brezplačno?

Glede na to, da korona virus predstavlja nevarnost za vaše zdravje, zmanjšuje možnosti uspešne prodaje vaše nepremičnine in svet vodi v novo recesijo, smo se odločili, da k osnovnim paketom posredovanja nepremičnin BREZ DODATNIH STROŠKOV ZA VAS dodamo DODATNE STORITVE, ki bodo POSPEŠILE PRODAJO VAŠE NEPREMIČNINE V NOVI KORONA DOBI.

Pomagali vam bomo, da si boste povečali možnost prodaje in boste spet postali opazni v množici oglasov. Zato smo k standardnim paketom posredovanja vključili sicer dodatno plačljive storitve, kot so:

  • profesionalna fotografija
  • virtualna 360° predstavitev nepremičnine
  • oglaševanje nepremičnine na prvem mestu med primerljivimi nepremičninami
  • oglaševanje nepremičnine v Citycentru Celje
  • izdelava energetske izkaznice
  • sestava kupoprodajne pogodbe z izvedbo pravnega posla

Vse navedene dodatne storitve smo dodali v naše pakete posredovanja BREZ DODATNIH STROŠKOV za prodajalce nepremičnin. To pomeni, da v primeru prodaje plačate le osnovno provizijo za posredovanje, ki si jo seveda zaslužimo le v primeru, ko boste vašo nepremičnino prodali s posredovanjem naše nepremičninske agencije Center nepremičnin.

Vse kar morate storiti je, da nas pokličete našo brezplačno številko 080/39-35, naš agent pa vas bo kontaktiral v najkrajšem možnem času.


Akcijska ponudba posredovanja v prometu z nepremičninami!!!

Vas zanima, kaj vse zajema akcijska ponudba v času trajanja pandemije COVID-19?

1. FOTOGRAFIRANJE NEPREMIČNINE S PROFESIONALNO FOTOGRAFSKO OPREMO * – v kolikor ste za fotografiranje vaše nepremičnine uporabili zgolj vaš telefon, vam lahko naš agent izdela fotografije s profesionalno fotografsko opremo, z uporabo širokokotnih objektivov in bliskavic, ki bodo vašo nepremičnino predstavile v najboljši luči.

Brezplačno fotografiranje nepremičnine s profesionalno fotografsko opremo
Brezplačno fotografiranje nepremičnine s profesionalno fotografsko opremo*

2. VIRTUALNA 360° PREDSTAVITEV VAŠE NEPREMIČNINE *, s katero bodo kupci že ob ogledu oglasa dobili prostorsko predstavo o vaši nepremičnini. To pomeni, da se boste izognili številnim fizičnim ogledom kupcev, ki v tem času pomenijo tveganje za vaše zdravje, ter v svoj dom povabili le resne kupce.

Brezplačna virtualna predstavitev nepremičnine
Brezplačna virtualna predstavitev nepremičnine*

3. OGLAŠEVANJE NEPREMIČNINE NA SPLETU Vsaka objavljena nepremičnina bo nekaj časa še dodatno izpostavljena na prvih mestih med vsemi oglasi nepremičnin* in bo tako vidna vsakemu iskalcu nepremičnin. Vašo nepremičnino bomo brezplačno oglaševali na spletnih straneh:

4. OGLAŠEVANJE NEPREMIČNINE V CITYCENTRU CELJE * in pred našimi poslovnimi prostori, s katerim bo vaša nepremičnina še dodatno izpostavljena, ko bo epidemija COVID-19 mimo in bodo kupci ponovno množično drveli v nakupovalne centre.

Brezplačno oglaševanje nepremičnine v CityCentru Celje
Brezplačno oglaševanje nepremičnine v Citycentru Celje*

5. PREGLED ZEMLJIŠKE KNJIGE IN NEPREMIČNINSKIH EVIDENC
ki zajema izpis vseh podatkov iz uradnih evidenc zemljiškega katastra, katastra stavb in zemljiške knjige. Pri tem vas bomo opozorili na morebitne pomanjkljivosti, zaradi katerih banke kupce običajno ustavijo nakup, dokler jih prodajalci ne odpravijo.

6. PREGLED DEJANSKEGA STANJA NEPREMIČNINE
ki zajema pregled fizičnega stanja nepremičnine in nasvete za odpravo kritičnih pomanjkljivosti, ki bodo največ doprinesle k prodajni vrednosti nepremičnine in jih je smiselno odpraviti pred pričetkom oglaševanja.

7. PREGLED PROJEKTNE DOKUMENTACIJE IN IZDANIH GRADBENIH DOVOLJENJ
ki zajema pregled vseh izdanih dovoljenj za gradnjo, ter skladnost zgrajenih objektov s projekti. Slednje bo najbolj zanimalo tudi cenilce, ki bodo v imenu vaših kupcev prišli oceniti vrednost vaše nepremičnine in opozorili banke na pomanjkljivosti. To pa pomeni, da lahko v primeru večjih pomanjkljivosti tudi ustavijo prodajo, dokler pomanjkljivosti ne boste odpravili.

8. VODENJE SKOZI PRODAJNI PROCES
s katerim si boste povečali možnosti za prodajo in si zagotovili varno prodajo nepremičnine vašemu kupcu. To pomeni, da vam bo ves čas posredovanja na voljo brezplačno svetovanje našega agenta, ki vam bo pomagal varno prodati vašo nepremičnino in vam svetoval pri sklenitvi dogovora z vašim kupcem do plačila are.

9. BREZPLAČNA IZDELAVA ENERGETSKE IZKAZNICE*
za vse, ki nepremičnino prodate s posredovanjem naše agencije.

10. BREZPLAČNA SESTAVA KUPOPRODAJNE POGODBE Z IZVEDBO PRAVNEGA POSLA*
ki vključuje izvedbo podpisa predpogodbe, glavne prodajne pogodbe, deponiranje are na fiduciarnem računu, izvedbo upravnih in davčnih postopkov ter optimizacijo davčnih posledic prodaje. Pogodbo pripravi naš specializirani pravnik za področje nepremičnin v sodelovanju z agentom, ki vam nudi pomoč pri prodaji vaše nepremičnine.

11. UGODNA IZVEDBA GEODETSKIH STORITEV
urejanje meje, parcelacije, evidentiranje objektov, vzpostavitev etažne lastnine… Geodetske storitve vsem našim prodajalcem nepremičnin ponujamo po akcijski ceni.

Ugodna ponudba geodetskih storitev
Ugodna ponudba geodetskih storitev

12. LEGALIZACIJA OBJEKTOV – da bo vaš kupec imel manj težav pri pridobivanju kredita na banki, lahko že sedaj pristopite k legalizaciji nelegalno zgrajenih objektov, oz. objektov, ki so zgrajeni neskladno s projektno dokumentacijo. Legalizacije objektov vsem našim prodajalcem nepremičnin ponujamo po akcijski ceni.

* Opomba: Navedena DODATNA STORITEV JE BREZPLAČNA za vse prodajalce nepremičnin, ki boste vašo nepremičnino prodali s posredovanjem naše nepremičninske agencije Center nepremičnin. Za več informacij glede pogojev posredovanja nas kontaktirajte.


Seveda bomo v času trajanja omejitev neposrednega trženja storitev za vas opravili le tiste storitve, ki jih lahko izvedemo brez neposrednega stika z vami, takoj po odpravi prepovedi pa še vse ostale, da bo prodaja vaše nepremičnine kar najbolj uspešna.

Za več informacij o akciji smo za vas dosegljivi tudi na brezplačni številki 080/39-35. Dajemo vam 100% GARANCIJO ZADOVOLJSTVA, kar pomeni, da je ponudba za vas BREZ SKRITIH STROŠKOV in jo lahko KADARKOLI PREKINETE. Vsi, ki se boste pridružili naši akciji, boste seveda deležni tudi dodatne pomoči naših partnerjev, s katerimi agencija Center nepremičnin sodeluje. Pridobili pa boste tudi možnost naročila dodatnih storitev PO AKCIJSKI CENI!

Vse kar morate storiti je, da pokličete našo brezplačno številko 080/39-35.


Ostanite zdravi,
ekipa Centra nepremičnin

#ostanidoma

P.S.: Razmislite, lahko sploh kaj izgubite, če izkoristite našo pomoč? V primeru, da nam skupaj ne uspe, ne plačate nič. V najslabšem primeru si boste nekajkrat povečali možnosti za prodajo vaše nepremičnine. Zato ne odlašajte in nas kontaktirajte na 080/39-35 ali nam pišite na info@center-nepremicnin.si.