5 min branja

BREZPLAČNA POMOČ pri prodaji nepremičnine v novi, korona dobi!

COVID-19, 0% provizije, brezplačna pomoč pri prodaji vaše nepremičnine v novi, korona dobi
Brezplačna pomoč pri prodaji nepremičnine v novi, korona dobi.

Prodajate nepremičnino? Vemo, kaj se je zgodilo. Prodaja nepremičnin se je ustavila.


Ampak ne pri nas. Mi smo v dobrem mesecu dni od uvedbe karantene prodali že 9 nepremičnin.

Sedaj smo pripravljeni naše znanje deliti tudi z vami in to popolnoma BREZPLAČNO!

Tudi vi seveda še vedno želite prodati svojo nepremičnino hitro in po dobri ceni. In tu vam lahko pomagamo mi. Imamo znanje, sistem dela, prave ideje za ta trenutek in pravo ekipo strokovnjakov. Želite, da skupaj prodamo vašo nepremičnino hitro, varno in po dobri ceni. Bi sprejeli našo pomoč, če vam jo ponudimo brezplačno ali boste raje še naprej prodajali sami?

Glede na to, da korona virus predstavlja nevarnost za vaše zdravje, zmanjšuje možnosti uspešne prodaje vaše nepremičnine in svet vodi v novo recesijo, smo se odločili, da vsem prodajalcem nepremičnin ponudimo BREZPLAČNO POMOČ PRI PRODAJI VAŠE NEPREMIČNINE prilagojeno trenutnim razmeram. Pomagali vam bomo, da si boste povečali možnost prodaje in boste spet postali opazni v množici oglasov.

Razmislite, kaj lahko izgubite, če v vašo prodajo brezplačno vključite naše znanje in pomoč?

Brezplačna pomoč pri prodaji nepremičnine v novi, korona dobi, COVID-19 = 0% provizije, virtualna 360° predstavitev nepremičnine, oglaševanje nepremičnine, brezplačna namestitev prodajnega znaka, pregled podatkov zemljiške knjige in zemljiškega katastra, vodenje skozi proces prodaje nepremičnine, vse to brezplačno, za 0% provizije!
Brezplačna pomoč pri prodaji nepremičnine v novi, korona dobi.

Preverite, KAJ PRIDOBITE z našo BREZPLAČNO PONUDBO!

  1. BREZPLAČNO IZDELAVO VIRTUALNE 360° PREDSTAVITVE NEPREMIČNINE s katero bodo kupci že ob ogledu oglasa dobili prostorsko predstavo o vaši nepremičnini. To pomeni, da se boste izognili številnim fizičnim ogledom kupcev, ki v tem času pomenijo tveganje za vaše zdravje, ter v svoj dom povabili le resne kupce.
  2. BREZPLAČNO OGLAŠEVANJE NEPREMIČNINE NA SPLETU do konca avgusta 2020. Vsaka objavljena nepremičnina bo nekaj časa še dodatno izpostavljena na prvih mestih med vsemi oglasi nepremičnin in bo tako vidna vsakemu iskalcu nepremičnin. Akcija vključuje brezplačno predstavitev vaše nepremičnine z uporabo vaših fotografij. Vašo nepremičnino bomo brezplačno oglaševali na spletnih straneh:
  • center-nepremicnin.si
  • nepremicnine.net
  • bolha.com
  • mojikvadrati.com
  • drugih specializiranih nepremičninskih spletnih portalih
  1. BREZPLAČNO NAMESTITEV PRODAJNEGA ZNAKA NA VAŠI NEPREMIČNINI za tiste ki si boste to želeli. Zavedamo se namreč, da je mimoidoči najboljši potencialni kupec vaše nepremičnine, zato vam bomo omogočili brezplačno namestitev cerade ali drugega prodajnega znaka na vaši nepremičnini
  2. BREZPLAČEN IZPIS IN PREGLED PODATKOV ZEMLJIŠKE KNJIGE IN NEPREMIČNINSKIH EVIDENC pridobili bomo vse razpoložljive podatke o vaši nepremičnini iz uradnih evidenc zemljiškega katastra, katastra stavb in zemljiške knjige. Pri tem vas bomo opozorili na morebitne pomanjkljivosti, zaradi katerih banke kupcev običajno ustavijo nakup. To pa za vas lahko pomeni daljše čakanje na kupnino, ko boste enkrat našli kupca.
  3. BREZPLAČNO VODENJE STROKOVNJAKA ZA PRODAJO NEPREMIČNIN SKOZI PRODAJNI PROCES s katerim si boste povečali možnosti za prodajo in si zagotovili varno prodajo nepremičnine vašemu kupcu. To pomeni, da vam bo v času trajanja akcije na voljo brezplačno svetovanje našega agenta, ki vam bo pomagal varno prodati vašo nepremičnino in vam svetoval pri sklenitvi dogovora z vašim kupcem do plačila are.

»Kaj imamo mi od tega, da vam nudimo vse brezplačno, v čem je trik?«

Ker je sedaj napočil čas, da si med seboj pomagamo in ker imamo znanje, tehnologijo in pripomočke, ki so večini prodajalcev nepremičnin nedostopna in predraga.

Dodaten razlog je ta, da verjamemo, da se dobro vrača z dobrim. Zato smo prepričani, da se bomo na ta način bolje spoznali in da nam boste tudi vi kdaj kasneje z veseljem vrnili uslugo in nas priporočili svojim znancem in prijateljem, ko bodo potrebovali pomoč pri prodaji njihove nepremičnine.

Kaj morate storiti, da izkoristite našo ponudbo?

Dovolj je, da nam sporočite vaš kontakt, mi pa vas bomo kontaktirali v najkrajšem možnem času.

PS:  Za več informacij o akciji smo za vas dosegljivi tudi na brezplačni številki 080/39-35. Dajemo vam 100% GARANCIJO ZADOVOLJSTVA, kar pomeni, da je ponudba za vas POPOLNOMA BREZPLAČNA, BREZ SKRITIH STROŠKOV in DROBNEGA TISKA in jo lahko KADARKOLI PREKINETE. Ponudba ne vključuje storitve posredovanja v prometu z nepremičninami, kar pomeni, da potencialnim kupcem še vedno sami razkažete svojo nepremičnino takrat, ko vam to najbolj ustreza. Vsi, ki se boste pridružili naši akciji, boste seveda deležni tudi naše dodatne pomoči, ki jo agencija Center nepremičnin sicer nudi svojim strankam in možnosti naročila dodatnih storitev PO AKCIJSKI CENI!

Še dodatna, popolnoma neobvezujoča ponudba za vas….

V primeru, če boste želeli strokovno pomoč tudi takrat, ko vam na vrata potrka kupec z aro ponujamo še posebno AKCIJSKO DODATNO PONUDBO, ki zajema:

  1. BREZPLAČNO ENERGETSKO IZKAZNICO če boste takrat, ko najdemo kupca za vašo nepremičnino, pri nas naročili sestavo kupoprodajne pogodbe z izvedbo pravnega posla po akcijski ceni.
  2. SESTAVO KUPOPRODAJNE POGODBE Z IZVEDBO PRAVNEGA POSLA ki vključuje: preveritev pravnega stanja nepremičnine, sestavo in izvedbo podpisa predpogodbe, pripravo in izvedbo podpisa glavne prodajne pogodbe, izvedbo davčnega in upravnega postopka, organiziranje overitve podpisov na prodajni pogodbi, deponiranje sredstev na fiduciarnem računu nepremičninske družbe in hrambo listin.

Ponudbo lahko izkoristi prvih 10 naročnikov , ki se boste pridružili naši brezplačni akciji.

Za SESTAVO KUPOPRODAJNE POGODBE Z IZVEDBO PRAVNEGA POSLA bi sicer, v normalnih časih, plačali 610 EUR z DDV-jem. To je namreč cena, ki jo za ta zajeten paket storitev v normalnih razmerah brez težav plačajo naše stranke in to brez vključene ENERGETSKE IZKAZNICE.

Ker pa si moramo v teh časih pomagati, bomo prvim 10 prodajalcev nepremičnin, ki se boste pridružili naši akciji, izvedli vse, kar potrebujete za varno prodajo vaše nepremičnine, le za 450 EUR z vključenim DDV-jem. Cena za povrh vključuje še GRATIS ENERGETSKO IZKAZNICO, tako da smo prepričani, da takšne ponudbe ne boste mogli zavrniti, ko boste našli pravega kupca nepremičnine. Razen seveda, če znate vse potrebno za prodajo nepremičnine varno izvesti sami.

Vse kar morate storiti je, da pokličete našo brezplačno številko 080/39-35 ali nam pišete na info@center-nepremicnin.si .

Ponudba traja do konca razglasitve pandemije COVID-19 v Republiki Sloveniji.

Ostanite zdravi,
ekipa Centra nepremičnin

#ostanidoma

PS: Če ste tudi vi med tistimi, ki svoj dragoceni čas raje namenjate svojemu poslu in svoji družini, potem smo za vas pripravili še boljši, all inclusive paket, prilagojen trenutnim časom, o katerem si lahko več preberete v prispevku: Kako bomo prodajali nepremičnine v novi, korona dobi?