6 min branja

Stanovanjska soseska TEPANJSKA VRATA

Stanovanjska soseska Tepanjska vrata Tepanje
Nova, moderna stanovanjska soseska Tepanjska vrata v mestu Tepanje pri Slovenskih Konjicah
Nova, moderna stanovanjska soseska Tepanjska vrata v mestu Tepanje pri Slovenskih Konjicah

Iščete primeren prostor za bivanje vaše družine? Si želite živeti v novi stanovanjski soseski pod Pohorjem in hkrati v neposredni bližini avtoceste, da vam bo po službi ostalo kar največ časa za druženje z vašo družino?

Potem vas lahko razveselimo, da smo pričeli s prodajo modernih stanovanj v novi stanovanjski soseski TEPANJSKA VRATA v naselju Tepanje, v neposredni bližini avtocestnega izvoza Slovenske Konjice.

Naselje se nahaja na sončni lokaciji pod Pohorjem, na robu stanovanjskega naselja Tepanje le nekaj minut od mesta Slovenske Konjice, hkrati pa tik ob avtocestnem priključku Slovenske Konjice. Naselje Tepanje šteje dobrih 500 prebivalcev in ponuja vse, kar potrebujete za kakovostno življenje. V naselju se nahaja vrtec, podružnica osnovne šole, bencinska črpalka, trgovina in bančna poslovalnica, ki vam omogočajo udobno bivanje v vašem novem domu.

Stanovanjska soseska Tepanjska vrata obsega pet stanovanjskih blokov, v katerih bo na voljo 68 modernih stanovanj, ter dve enoti vrtca.

Izkoristite edinstveno priložnost, da postanete del tega čudovitega okolja in si zagotovite svoj prostor v stanovanjski soseski Tepanjska vrata.

📞
Za brezplačen ogled, več informacij o projektu in možnosti nakupa stanovanj v novi stanovanjski soseski Tepanjska vrata, pišite na dejan@center-nepremicnin.si ali pokličite 041/370-433 - Dejan Lavbič.

Stanovanjska soseska TEPANJSKA VRATA

NOVOGRADNJA V TEPANJU PRI SLOVENSKIH KONJICAH

LOKACIJA NASELJA TEPANJSKA VRATA

PREVERITE DOSTOPNOST VAŠEGA NOVEGA DOMA

Naselje se nahaja na južnem robu naselja stanovanjskih hiš v Tepanju, nasproti bencinskega servisa OMW, le lučaj od avtocestnega izvoza Slovenske Konjice:

Kliknite za ogled lokacije stanovanjske soseske Tepanjska vrata - vir: Google maps

Interaktiven ogled lokacije nove stanovanjske soseske Tepanjska vrata:

Kliknite za interaktiven ogled lokacije nove stanovanjske soseske Tepanjska vrata - vir: Google StreetView

RAZPOLOŽLJIVA STANOVANJA

SEZNAM PROSTIH STANOVANJ V STANOVANJSKI SOSESKI TEPANJSKA VRATA

BLOK A

V februarju 2024 je bila zaključena gradnja bloka A, v katerem so trenutno prosta še sledeča stanovanja:

STANOVANJE A.S2 v pritličju, 3-sobno
orientacija zahod-jug (101,1m2 - stanovanje+pokrita zunanja terasa z lopo, dodatno zelenica 41,1m2) - cena: 239.000€ - AKCIJSKA CENA: 235.000€

!!!!!   AKCIJSKA CENA: 235.000€   !!!!!

STANOVANJE A.S15 v 3. nadstropju, 2-sobno
orientacija vzhod-sever (96,8m2) - cena: 230.000€


Vse navedene cene vključujejo 9,5% DDV.

Stanovanju pripada eno parkirno mesto na zunanjem parkirišču pred blokom. Če želite pokrito parkirno mesto, znaša doplačilo za pokrito parkirišče z nadstreškom 4.000€.

📞
Za brezplačen ogled, več informacij o projektu in možnosti nakupa stanovanj v novi stanovanjski soseski Tepanjska vrata, pišite na dejan@center-nepremicnin.si ali pokličite 041/370-433 - Dejan Lavbič.

BLOKI B, C, D, E

Pričetek gradnje naslednjega bloka s stanovanjski soseski Tepanje načrtujemo v letu 2024, takoj po uspešno zaključeni prodaji stanovanj v bloku A. Predviden zaključek gradnje bloka B načrtujemo v letu 2025.

Terminski plan pričetka gradnje blokov C, D in E še ni znan.

📞
Za brezplačen ogled, več informacij o poteku gradnje preostalih blokov in možnosti rezervacije stanovanj v preostalih blokih v novi stanovanjski soseski Tepanjska vrata, pišite na dejan@center-nepremicnin.si ali pokličte 041/370-433 - Dejan Lavbič.

PREDSTAVITVENI KATALOG

PRENESITE SI DOKUMENTACIJO O STANOVANJSKI SOSESKI TEPANJSKA VRATA

Prenesite si splošne prodajne pogoje, tehnični opis novogradnje in predstavitveni katalog s prikazom tlorisov stanovanj v novi stanovanjski soseski:

GALERIJA

DNEVNI IN NOČNI RENDERJI VAŠE NOVE STANOVANJSKE SOSESKE

📞
Za brezplačen ogled, več informacij o projektu in možnosti nakupa stanovanj v novi stanovanjski soseski Tepanjska vrata, pišite na dejan@center-nepremicnin.si ali pokličte 041/370-433 - Dejan Lavbič.

Članek ustvarjen: 16.10.2023
Zadnja posodobitev: 03.04.2024

Avtor: Dejan Lavbič