3 min branja

Investicijska priložnost - zemljišče za novogradnjo stanovanjskih stavb v občini Braslovče

Investicijska priložnost - zemljišče za novogradnjo stanovanjskih stavb v občini Braslovče
Zemljišče za novogradnjo stanovanjskih stavb.

Ali iščete primerno zemljišče za gradnjo individualnih stanovanjskih stavb? Ali je pomembno, da se zemljišče nahaja v bližini avtoceste, tako da boste lahko s privlačno lokacijo pritegnili kupce iz širšega območja in povečali prodajni uspeh? Iščete zemljišče, ki ponuja izjemne poglede na bližnje travnike že od prvega trenutka, ko stopite nanj?

Če je vaš odgovor pritrdilen, vam ponujamo možnost nakupa petih prostornih parcel za gradnjo stanovanjskih objektov, skupne velikosti 4639 m2, vključno z dovozno cesto. Zemljišče je trenutno razdeljeno na pet parcel, velikosti 607 m2, 651 m2, 666 m2, 907 m2 in 926 m2, in je primerno za gradnjo petih enostanovanjskih objektov ali za združitev parcel za gradnjo dvojčkov. Večje parcele je mogoče dodatno razdeliti za gradnjo dodatnih objektov. Če si želite ohraniti nadstandardno velikost parcel in zagotoviti najlepše poglede na bližnje travnike, lahko dokupite še kmetijska zemljišča na vzhodu naselja.

Prodajna cena vključuje projekt DGD in PZI za komunalno opremo naselja, zgrajen električni in telekomunikacijski priključek do naselja. Z Občino je tudi sklenjen dogovor za prenos infrastrukture v last občine po izgradnji infrastrukture, v zameno pa boste oproščeni plačila komunalnega prispevka.

Naselje se nahaja v bližini mest Trnava, Braslovče, Polzela in Šempeter, kjer se nahajajo vsi potrebni objekti za udobno bivanje, kot so šola, vrtec, nakupovalni centri, zdravstveni dom, trgovine, storitvene dejavnosti ter avtobusna in železniška postaja. Najbližji avtocestni priključek Šentrupert je oddaljen le 3 minute vožnje z avtomobilom, Celje je oddaljeno le 15 minut vožnje, Ljubljana pa je dosegljiva v 30 minutah.

Nudimo vam tudi podporo pri pridobivanju gradbenega dovoljenja ter pri izbiri kvalitetnih in ugodnih geodetskih in projektantskih storitev.

Če vas zanima več informacij o tem naselju, o pogojih gradnje ali o predvideni komunalni ureditvi, smo vam na voljo preko telefona 041/370-433, kjer se lahko dogovorite za brezplačni ogled lokacije, ali pa nam pišete na elektronski naslov dejan@center-nepremicnin.si.

Zagotavljamo vam tudi pravno varstvo in pomoč pri financiranju nakupa zemljišča in gradnje, tako da lahko svojo investicijo začnete brez skrbi.